Ontbijt

Wraps in de lunchbox

30/09/'21

Wraps voor een gezonde lunchbox vol prebiotische vezels en omega3-vetzuren!  Deze wraps zijn gemaakt met de pizzamix van Treat. Je kan dus met de pizza mix ook wraps bakken. We voegen enkel wat meer water en eitjes toe.  Super handig voor in de lunchbox en super gezond want je kan het eindeloos beleggen met gezonde ingrediënten.

Wraps voor een gezonde lunchbox vol prebiotische vezels en omega3-vetzuren!  Deze wraps zijn gemaakt met de pizzamix van Treat. Je kan dus met de pizza mix ook wraps bakken. We voegen enkel wat meer water en eitjes toe.  Superhandig voor in de lunchbox en supergezond want je kan het eindeloos beleggen met heerlijk gezonde ingrediënten.

Recept - Wraps in de lunchbox

voor de wraps:

voor de dressing:

  • dille
  • enkele eetlepeltjes amandelyoghurt of keto mayonaise
  • peper/zout

voor de vulling:

  • enkele blaadjes sla naar keuze
  • komkommer
  • gerookte/gemarineerde zalm of heilbot
  • garnaaltjes


Klop in een grote kom alle ingrediënten voor het wrapbeslag tot een glad geheel. Zorg dat er geen brokjes meer in het beslag zitten.

Verhit een koekenpan met wat kokosolie op een matig vuur. Schep er een soeplepel beslag in. Bak de wrap tot de bovenkant droog is en kleine blaasjes vertoont. Draai dan om en bak de onderkant ook goudbruin.


Beleg de wrap met sla, komkommer (in dunne slierten gesneden met een dunschiller), zalm, garnaaltjes, ...

Snijd de verse dille fijn en voeg enkele eetlepels amandelyoghurt of keto mayonaise toe. Kruid met peper en zout. Werk de wrap af met enkele eetlepels dressing.

Tip: je kan ook verse jonge blaadjes spinazie gebruiken of de wraps beleggen met reepjes kip, tonijn, ui, tomaat, guacamole, ...

Tip: je kan de wraps warm of koud serveren, je kan de wraps ook beleggen met warme of koude groentjes, kip, vis, saus, ...

Print dit recept